flag-dk​  flag-uk

Medico

NEFF har Sundhedsstyrelsens tilladelse til opbevaring og håndtering af lægemidler iht Lov om Lægemidler § 39. Klik for detaljer

NEFF har tillige Sundhedsstyrelsens godkendelse til opbevaring og håndtering af euforiserende stoffer iht Bekendtgørelse nr 557 af 31. maj 2011. Klik for detaljer. 

Godkendelserne er en sikkerhed for, at faciliteterne overholder myndighedskrav. Desuden har NEFFs kvalitetshåndbog med detaljerede procedurer dannet grundlag for godkendelserne. Endelig lægges der vægt på løbende at gennemføre det vedtagne egenkontrolprogram.

NEFF har lang erfaring som lagerhotel af medico-og medicinalprodukter, herunder modtagekontrol, før varerne sættes på lager og ikke mindst pakning og opmærkning til forsendelse.

Alle medarbejdere er trænede i den særligt omhyggelige håndtering, som er en naturlig del af at håndtere lægemidler, euforiserende stoffer eller andre medico-produkter. Samtlige produkter er dermed sikret et godt og velkontrolleret forløb hos NEFF.

NEFF har stor erfaring i at indgå i individuelle kvalitetssystemer, hvor vi varetager kritiske delprocesser. Vi efterlever kundespecifikke kvalitetskrav – f.x. ISO-procedurer.

ERP-systemet sikrer en komplet entydighed i opmærkning af varerne, hvor NEFF efter aftale med kunden kan registrere og styre lageret på f.x. varenummer, batchnummer, udløbsdato samt effektiv håndtering og styring af varer i karantæne/Returvarer.

Lagerbeholdning kan desuden registreres i flere alternative enheder, så det er let afgive ordre på et pluk fra lageret.

Kontakt os

Blovstrød Teglværksvej 3,

3450 Allerød​

Tlf.: 48 17 25 40

E-mail: mail@neff.dk​

Nu et selskab i H.Essers