flag-dk​  flag-uk

Historie​

NEFF er oprindeligt grundlagt i 1951 af fremsynede danske frugtavlere med henblik på at skabe optimale og sikre lagerfaciliteter for de til enhver tid opbevarede produkter.

Fredag den 11. april er NEFF A/S blevet opkøbt af H. Essers

H. Essers er en belgisk familieejet virksomhed, som er grundlagt af Henri Essers i 1928, og som i dag er et af de førende europæiske selskaber indenfor transport og logistik for industrisektorer såsom kemikalier, pharmaceutiske produkter/sundhed og andre højværdi varer.

I 2014 rapporterede H.Essers en omsætning på 440 mill. EUR og over 4.200 medarbejdere fordelt på 39 lokationer i 11 lande, herunder Danmark.

I 1995 blev NEFF Lagerhotel A/S etableret. Selskabet er baseret på bygningsfaciliteterne i Allerød og har hele tiden fokus på kvalitet, fleksibilitet 

og den personlige service for kunderne. NEFF er i dag beliggende med 3 lokationer i Allerød, 1 lokation i Birkerød samt 1 lokation i Hillerød på i alt 36.000 m2 med mulighed for oplagring på køl, andre temperaturintervaller eller traditionelt tørlager. Hertil kommer udlejning af kontorfaciliteter i naturskønne omgivelser.

H. Essers er overbevist om at opnå stor merværdi fra de services, som NEFF A/S tilbyder og er klar til yderligere udvikling af aktiviteterne. Dette opkøb passer ind i den langsigtede strategi om fortsat vækst indenfor logistik til pharma, biotek og fødevareindustri. Sammen med de 12.500 m2 hos H.Essers i København vil den samlede lagerkapacitet totalt udgøre ca. 50.000 pallepladser fordelt på 5 lokationer. H. Essers kan også bidrage med de fornødne midler og struktur til den fremtidige vækst og udvikling.

Kontakt os

Blovstrød Teglværksvej 3,

3450 Allerød​

Tlf.: 48 17 25 40

E-mail: mail@neff.dk​

Nu et selskab i H.Essers